Kauden päätyttyä Austen. Miten Matthews jatkaa tästä eteenpäin?

Maple Leafsin hallitsevin pelaaja Auston Matthews on saamassa uuden sopimuksen heinäkuun alussa. Matthewsille on heinäkuun alussa luvassa uusi sopimus tänä vuonna, mikä tarkoittaa, että hän on Leafsin kuuma puheenaihe!

Auston Matthews. Matthews oli vuoden 2016 NHL-draftin ykkösvaraus, ja katsotaanpa hänen vaikuttavaa peliään, sillä sinistä Maple Leafs Pelipaita #34 kantava pelaaja teki 11 pudotuspeliottelussa 11 pistettä (5 maalia, 6 syöttöä) ja auttoi Torontoa voittamaan Tampa Bay Lightningin kuudessa ottelussa seitsemästä ensimmäisellä kierroksella. Epäilemättä maalintekohetki oli jännittävin, kun yleisö pauhasi ja hurrasi hänelle. Se oli myös hänen ensimmäinen pudotuspelisarjan voittonsa sitten vuoden 2004. Onnittelut Auston Matthewsille. Matthewsille erinomaisesta suorituksesta kentällä.

Matthewsilla on pelin jälkeen myös sopimus katkolla, joten miten hänen käy jatkossa? Auston Matthews on sanonut, että hänen sopimuksensa on katkolla vuoteen 2023 asti. Matthews sanoo haluavansa edelleen pysyä Leafsissa kaudella 2023-2024 ja pukeutua Leafsin yksinoikeudella siniseen numerolla 34 varustettuun jääkiekko pelipaidat.

Kummassa joukkueessa Auston Matthews sitten tulevaisuudessa pelaa. Uskon, että fanit haluavat nähdä enemmän kuin mitään muuta hänen rakkautensa jääkiekkoa kohtaan ja hänen omistautumisensa jäällä, ja toivomme, että Matthews vie ensi kaudella kunniaa kotiin.

Leave A Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *