Florida Panthers poistumisen partaalla, innokas kääntää asiat ympäri seuraavassa pelissä

Florida Panthers tämänhetkinen tilanne tuo mieleen vuoden 2006 Carolina Hurricanesin finaalin Edmonton Oilersia vastaan. Vaikka Hurricanes lopulta voitti ottelun, myös Edmonton Oilers oli kovalla työllä ja armottomalla taistelulla kääntänyt tilanteen. Tämä skenaario on nyt esillä Florida Panthersin kohdalla, jonka on opittava kokemuksestaan ja yritettävä kääntää peliä viidennessä ottelussa.

Kolme ottelua voittoon palannut Panthers oli vaikeuksissa neljännessä ottelussa. He eivät pystyneet hallitsemaan peliä ja Golden Knights käytti tilaisuutensa hyväkseen kääntääkseen pelin ja antaakseen Panthersille vaikeuksia. Panthers ei kuitenkaan perääntynyt, sillä se säilytti malttinsa ja teki kovasti töitä löytääkseen mahdollisuuksia vastaiskuun. Vaikka he lopulta hävisivät pelin, he tunsivat pystyvänsä nousemaan takaisin. Tämä henki ja usko tulee joukkueen johtajilta ja kokeneilta pelaajilta.

Florida Panthers oli jo kokenut vastoinkäymiset, kun se oli hävinnyt 3-1 ensimmäisellä kierroksella Boston Bruinsia vastaan ja selviytyi lopulta kolmella voitolla seuraavalle kierrokselle. Tuossa sarjassa he oppivat säilyttämään malttinsa silloin, kun se on tärkeää, ja uskomaan, että he voivat onnistua mahdottomassa. Nyt heidän on otettava tuo kokemus mukaan seuraavaan peliin, jotta he saavat käännettyä pelin. lasten NHL pelipaidat

Floridan valmentaja Paul Maurice sanoi, että koko joukkue työstää vielä nykyisiä vaikeuksiaan ja uskoo, että he pystyvät pelaamaan hyvin viidennessä pelissä. Huolimatta siitä, että Panthersilta puuttuu tällä hetkellä avainpelaajia, heillä on edelleen voimaa ja itseluottamusta voittaa Golden Knights. Mestaruudet eivät tule tyhjästä, vaan ne on ansaittava vaikeuksien ja haasteiden kautta. Nyt on Panthersin aika todistaa itsensä, ja heidän on pysyttävä valppaana ja määrätietoisena tavoitellessaan Stanley Cupin voittoa.

Leave A Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *