Spekulaatioita vuoden 2023 NHL Draftin lopputuloksesta ja siitä, mitä tapahtuu neljän parhaan valinnan jälkeen.

Media on kirjoittanut aiheesta äskettäin luonnoksen, 2023 luonnos avataan 28. kesäkuuta ja sen jälkeen, kun neljä parasta poimintoja on periaatteessa otettu pois aluksella, analyytikot ja media ovat suorittaneet mock siitä, mitä myöhemmät poimintoja näyttää, mutta tietenkin, se ei ole tarkka vastaus, se on kaikki vain spekulointia kaikkien.

Tämä NHL-kirjoittajien Adam Kimelmanin ja Mike G. Morrealen toimittama mock kattaa ensimmäisen kierroksen kolmannen ja viimeisen mock-draftin, ja voimme katsoa sitä lyhyesti yhdessä. Tällä kertaa viidentenä kokonaisuutena peliin lähtevä valinta voisi olla Montreal Canadiens. Neljän ensimmäisen pickin lopputuloksesta ei ole epäilystäkään, joten en lähde tässä vaiheessa kertomaan siitä, sillä fanit ovat varmasti nähneet sen uutisissa jo aiemmin. Mutta alkaen viidennestä paikasta, analyysi kahdesta on hyvin erilainen kuin analyysi neljästä ensimmäisestä.

Tämä draft tulee olemaan täynnä nuoria pelaajia, ja he ovat seuraavia, jotka ne joukkueet, jotka heidät näkevät, poimivat ja aloittavat uuden NHL-uran. Otetaan esimerkiksi Montreal Canadiens, joka voisi olla hyvin kiinnostunut Matvei Michkovista sijalla viisi, joka saattaa olla Bedardin jälkeen toiseksi paras tämän vuoden draft-luokassa puhtaasti taitojensa perusteella. Mutta Canadiens on alkanut kehittää hyviä nuoria pelaajia, mukaan lukien hieno pelaajakaarti hyökkääjä- ja puolustuspaikoilla. Näillä pelaajilla on myös ollut viime aikoina hyvät draftit, joten Montreal Canadiens on tällä hetkellä hyvin varustautunut, odottaa vain Matvei Michkovin täyttävän 22 vuotta vuonna 2026 ja imevän hänet sitten riveihinsä, jääkiekko pelipaidat ja siihen asti joukkue on valmis rosterin suhteen.

On tietenkin enemmän mock luonnoksia saatavilla fanit tarkistaa verkossa, jos he ovat kiinnostuneita, mutta varsinainen luonnos on pääpaino.

Leave A Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *