San Jose Sharks allekirjoittaa Joey Keanen ja Aaron Dellin

San Jose Sharks allekirjoittaa Joey Keanen ja Aaron Dellin

San Jose Sharks ilmoitti kahdesta hankinnasta harjoitusleirin toisena päivänä: puolustaja Joey Keane ja maalivahti Aaron Dell liittyivät joukkueeseen ammattilaisten kokeilusopimuksilla. Näiden kahden pelaajan lisääminen antaa Sharksille lisää syvyysvaihtoehtoja, erityisesti maalivahtien ja puolustuksen alalla.

Aaron Dellille tämä on toinen jälleennäkeminen San Josen kanssa. Draftoimattomana vapaana agenttina Dell kasvoi vähitellen San Jose Sharks -järjestelmässä ja pelasi ensimmäisen NHL-pelinsä joukkueessa vuonna 2016. Joukkueen toisena maalivahtina hän saavutti alokasennätyksen: 11 voittoa, 6 tappiota ja 1 tasapeli. kaudella ja tallensi hämmästyttävän 0,931 säästöprosentin. Dell toimi Sharksin varamaalivahdina kauden 2019-20 loppuun asti. Koska Dell ei kuitenkaan pelannut yli 33 peliä yhden kauden aikana, hän siirtyi lopulta New Jersey Devilsiin vuonna 2020.

San Josesta lähdön jälkeen Dellin suorituskyky heikkeni jyrkästi. Hän pelasi vain 23 ottelua viimeisen kolmen kauden aikana, voitti vain kaksi peliä ja hänen torjuntaprosentti oli vain 0,887. Jopa lyhyellä paluullaan San Joseen kaudella 2022-23, hän ei pystynyt kääntämään laskuaan. 35-vuotiaasta Dellistä on vähitellen tullut alapelaaja, mutta tämä ammattikokeilu antoi hänelle viimeisen mahdollisuuden päästä NHL-kokoonpanoon. Sharksin nykyinen maalivahtisyvyys on suhteellisen heikko. Tähtitulokkaan Jaroslav Askarovin lisäksi joukkueelta puuttuu riittävä kilpailukyky. Dellin odotetaan taistelevan paikasta tässä ympäristössä. Ehkä pian voimme nähdä hänet pukeutuneena Sharks-paitaan ja pelastamaan jäällä.

Sitä vastoin Joey Keen ei ole tehnyt paljon läpimurtoa NHL:ssä. Suurimman osan ajasta hän pelasi AHL-liigassa, teki 83 pistettä 144 pelissä ja auttoi Chicago Wolvesia voittamaan Calder Cupin vuonna 2022. Vaikka hänen suorituksensa toi hänelle mahdollisuuden pelata NHL:ssä Carolina Hurricanesin kanssa, hän epäonnistui. saada pisteitä kahdessa ottelussa lasten NHL pelipaidat halvalla. Kahdella viime kaudella Keane siirtyi KHL Moskovan Spartak -joukkueeseen ja teki 35 pistettä 102 pelissä.

Nämä kaksi sopimusta tuovat lisää kilpailua ja vaihtoehtoja Sharksin harjoitusleirille, erityisesti tarjoamalla arvokkaita lisäyksiä joukkueen kokoonpanon syvyyteen. Tulevaisuudessa nämä kaksi pelaajaa voivat tuoda joukkueeseen uusia läpimurtoja San Jose Sharks Pelipaita jälkeen.

Leave A Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *