Anaheim Ducks Stage upea Comeback, voittaa Florida Panthers 5-4 jatkoajalla

Anaheim Ducks teki huikean comebackin ja voitti Florida Panthersin 5-4 jatkoajalla maanantaina Amerant Bank Arenalla. Alex Killorn oli avainasemassa, sillä hän teki jatkoajalla kaksi maalia, joista voittomaalin vain 48 sekuntia lisäajan jälkeen.

Ducks jäi pelin eri vaiheissa 2-0 ja 4-2 tappiolle, mutta lannistumisen sijaan se lisäsi hyökkäyspäässä tarmokkuuttaan ja teki lopulta kolme maalia putkeen.

Adam Henrique teki maalin ja syöttöpisteen, ja maalivahti John Gibson torjui 29 kertaa antaen Anaheimille tärkeän voiton. Voitto tuli Ducksille kahden peräkkäisen tappion jälkeen, ja toivottavasti tämä voitto antaa Anaheim Ducks Pelipaita pukeutuneille faneille paljon luottamusta joukkueeseen.

Maali katkaisi Killornin maaliputken, joka ei ollut tehnyt maalia edellisissä 12 ottelussaan. Valmentaja Greg Cronin kehui Killornin energistä esitystä ja kiitti 10 ottelua polvivamman takia missanneen sentteri Leo Carlssonin paluuta joukkueen energisoimiseksi.

Panthersin pelipaidassa esiintynyt Sam Reinhart teki Panthersille kaksi maalia ensimmäisessä erässä, samoin Sam Bennett, mutta puolustuspään harhasyötöt ja röyhkeys kiekon kanssa toisessa erässä antoivat Ducksin hyödyntää mahdollisuutensa, mikä johti lopulta Panthersin tappioon. Reinhardt sitoi joukkueen ennätyksen tekemällä maalin seitsemässä peräkkäisessä ottelussa, ja hän teki myös National Hockey Leaguen ennätyksen tekemällä maalin seitsemässä peräkkäisessä ottelussa erikoisjoukkueilla.

Todistajana tässä ottelussa Ducksin odotettiin häviävän, mutta heidän ei odotettu tekevän comebackia! Onnittelut heille! Se teki jännittävän pelin todistettavaksi ja toivon heille parempia tuloksia tulevissa peleissä! Fanien, jotka rakastavat heitä, pitäisi myös muistaa pitää nhl snapback lippikset suomesta ja katsoa tulevia pelejä yhdessä!