Edmonton Oilers voittaa Kings 2-0 ja tulee toiseksi Tyynenmeren divisioonassa

Oilersin tämän viikon NHL-ottelussa Kingsiä vastaan Oilersin Connor McDavid onnistui tekemään 300. maalinsa. 43 torjuntaa tehneen Stuart Skinnerin yhtä vakuuttava esitys auttoi joukkueensa 2-0-voittoon. Sijoitus toisena yhden pisteen erolla Los Angeles Kingsiin.

McDavidista puheen ollen, hänellä on erinomainen henkilökohtainen ennätys, sillä hän on NHL:n viides pelaaja, jolla on 300 maalia ja huikeat 541 syöttöpistettä, mikä tekee hänestä yhden parhaista jääkiekkomaailman sisällä. Hänen loistavalla pelaamisellaan tässä ottelussa oli myös suuri merkitys joukkueen voittoon ja siitä nauttivat monet jääkiekkofanit, ja oli selvää, että hänen Edmonton Oilers Pelipaita numero 97 oli fanien erityisen rakastama. Valokeilassa oli myös Ivan Kane, joka teki 70. syöttöpisteensä ja oli vahvasti mukana Oilersin 11 ottelun pisteputkessa.

Myös Kingsin Joonas Korpisalo pelasi erittäin hyvän vuoden, viimeistellen 35 torjuntaa ja antaen huomattavan panoksen joukkueelle. Myös joukkueen muut jäsenet pelasivat tukevasti, mistä päävalmentaja antoi kiitosta tämän joukkueen pelaajille, ei häivähdystäkään tyytymättömyydestä tappioon, vaan pikemminkin kannustuksesta, kommentoiden, että oli hieno peli. lasten NHL pelipaidat

Vaikka Oilers olikin voitokas, ei peli ollut täysin tasainen, sillä Kane johti joukkueensa loistavalla esityksellä ensimmäisessä erässä ja vei vauhdin Oilersilta. Ja olihan siinä Snarkin vaihtoaitiokin, mutta Oilersin onneksi koko joukkueen pelaajisto oli erittäin tasainen mieleltään ja McDavid onnistui kolmannessa erässä murtautumaan läpi ja venyttämään johdon 2-0 Oilersin hyväksi Kingsistä.

Koko ottelun ajan oli jännittävää kamppailua kahden joukkueen välillä ja voitto oli Oilersille ratkaiseva, sillä se nosti sen kakkoseksi ja mahdolliseksi mestaruushaastajaksi tulevaisuudessa, joten toivotaan kaikki joukkueelle hyvää jatkoa!