Kaprizov Hat Trick Guides Wild ohi Hurricanes High-Scoring Showdown

Kirill Kaprizovin, #97 nhl snapback lippikset suomesta, hattutempun ansiosta Minnesota Wild nousi varhaisesta alivoimasta ja voitti Carolina Hurricanesin 5-2 sunnuntaina PNC Arenalla. Se oli Wildille kolmas voitto neljässä viime ottelussa, ja se pohjustaa sen pudotuspelipaikkaa.

Se oli Kirill Kaprizovin show Raleighissa. Sähköistävällä laitahyökkääjällä on kahdessa viime ottelussaan viisi maalia ja hän teki kaksi maalia Hurricanesia vastaan. Hänen tip-in-tasoitusmaalinsa ensimmäisessä erässä sytytti Wildin hyökkäyksen, ja hänen opportunistinen rannelaukauksensa toisessa erässä vei pelin takaisin johtoon. Kaprizovin tyhjään maaliin päättyi voitto.

Kaprizovin ollessa parrasvaloissa Joel Eriksson Ek pelasi hiljaisesti avainroolissa. Hänen kaksi syöttöpisteensä koko ottelussa olivat vaikuttavia, mutta hänen maalinsa kolmannessa erässä osoittautui ratkaisevaksi. Eriksson Ek teki maalin omasta reboundistaan saatuaan keskityssyötön Jonas Brodinilta, mikä antoi Wildille ratkaisevan puskurin voittoon.

Wild jäi ensimmäisen erän jälkeen 1-0-tappioasemaan, mutta taisteli sitkeästi takaisin sinetöidäkseen voiton. Päävalmentaja John Hynes myönsi, ettei heidän esityksensä ollut täydellinen, mutta korosti niitä avaintekijöitä, joita he ovat osoittaneet kahdessa viime pelissä ja jotka antavat heille mahdollisuuden voittaa joka ilta. Tuo uusi taisteluhenki voi olla avain heidän pudotuspelitoiveidensa täyttymiseen.

Vaikka Hurricanes hallitsi ensimmäistä erää ja ampui Wildia 18-3, he heittivät he johtoaseman toisessa erässä. Päävalmentaja Rod Brind’Amour ilmaisi turhautumisensa Hurricanesin puutteelliseen suorittamiseen kolmannessa erässä ja sanoi, että se oli “henkinen virhe”, joka mahdollisti Minnesota Wild Pelipaita hyödyntämisen. Se ei pystynyt hyödyntämään maalintekopaikkojaan ja hävisi lopulta pelin.