Las Vegas Golden Knights etenee Stanley Cupin finaaliin 6-0 Dallas Starsin kukistamisella

Vegas Golden Knights eteni Stanley Cup -finaaleihin toistaiseksi vuonna 2018 voittamalla Dallas Starsin 6-0 Yhdysvaltain lännen finaalin kuudennessa pelissä. Las Vegas Golden Knights Pelipaita numerolla 71 esiintynyt William Karlsson onnistui tekemään kaksi maalia ja syöttöpisteen, kun taas Keegan Kolesar ja Michael Amadio saivat kumpikin maalin ja syöttöpisteen. Adin Hill torjui 23 kertaa.

Vegas Golden Knights teki ensimmäisen maalin ensimmäisen erän ajassa 3.41. William Karlsson teki sitten Las Vegasin toisen maalin ensimmäisen erän ajassa 10:25. Hän teki maalin läheltä vasenta reboundia ylivoimalla.

Keegan Kolesar teki Vegas Golden Knightsin kolmannen maalin ensimmäisen erän ajassa 14:00. Hän liukui nopeasti boksiin ja lähetti viistosyötön joukkuetoverilleen, jonka jälkeen kiekko palasi Keegan Kolesarille, joka laukoi nopeasti maalin eteen.

Jonathan Marchessault pelasi toisessa erässä hyvin ja teki Vegas Golden Knightsille toisen maalin.

William Karlsson teki tilanteeksi 5-0, kun kolmatta erää oli jäljellä 2:06. Hän teki toisen maalinsa Michael Amadion syötöstä varastamalla kiekon vastustajan Joel Hanleylta keskialueella.

Tämän jälkeen Michael Amadio teki Las Vegas Golden Knightsin kuudennen maalin 12.25 kolmannessa erässä ja sinetöi Dallas Starsin 6-0-vierasvoiton. lasten NHL pelipaidat Vegas Golden Knights kohtaa Florida Panthersin, joka pyyhkäisi Carolina Hurricanesin itäisen konferenssin finaaleissa, ja ensimmäinen ottelu pelataan Las Vegasissa lauantaina.