Marchenko tekee hattutempun, kun Columbus Blue Jackets voittaa Buffalo Sabresin

Columbus Blue Jackets kukisti tiistaina Buffalo Sabresin 9-4. Merkittävin osa tätä oli epäilemättä hyökkääjä Kirill Marchenkon loistopeli, joka viimeisteli ottelussa luonnollisen hattutempun.

Columbus Blue Jackets Pelipaita pelanneen Marchenkon toinen maali oli laukaus, joka tapahtui Blue Jacketsin näkövinkkelistä. Blue Jacketsin päävalmentaja Pascal Vincent kehui Marchenkon suoritusta pelin jälkeen ja korosti hänen suosiotaan ja positiivisuuttaan joukkueen sisällä.

Lisäksi Johnny Godello teki ottelussa maalin ja kaksi syöttöpistettä, kun taas Dainil Tarasov oli maalissa loistava onnistuen torjumaan 25 laukausta. Peli oli Blue Jacketsin faneille jännitystä ja jännitystä täynnä, ja heidän kannattamansa joukkue nousi voittajaksi.

Buffalo Sabres oli suhteellisen heikko, sillä Rasmus Dahlin ja Dylan Cozens saalistivat kumpikin maalin ja syöttöpisteen, mutta joukkueen viimeaikainen saldo on ollut vaisu, sillä viimeisestä 11 ottelusta on tullut vain kolme voittoa. Joukkueen kapteeni Kyle Okposo on sanonut, että heidän on oltava tasaisempia pelissään pärjätäkseen NHL:n kovassa kilpailussa.

Huomionarvoista on, että Marchenko ei ainoastaan tehnyt ottelussa kolme maalia, vaan teki Blue Jacketsin historian nopeimman kahden maalin ennätyksen, ylittäen Cam Atkinsonin hallussa olleen aiemman ennätyksen. Koko hattutemppu kesti vain 8 minuuttia ja 7 sekuntia, mikä tekee siitä myös Blue Jacketsin historian toiseksi nopeimman hattutempun Jeff Carterin vuonna 2011 tekemän 3 minuutin ja 18 sekunnin tempun jälkeen.

Kiitospuheessaan Marchenko sanoi, että hänen joukkuetovereidensa Sergei Chinakovin ja Dmitri Voronkovin muodostama täysin venäläinen hyökkäyslinja toimi hyvin yhteen, mikä teki joukkueesta itsevarmemman ja innokkaamman tekemään lisää maaleja pelissä. Tämä voitto antaa Columbus Blue Jacketsille paljon itseluottamusta tuleviin peleihin, eikä fanien kannata unohtaa käyttää samoja lasten NHL pelipaidat halvalla kannustamaan heitä tulevissa peleissä.