Matt Duchenen tärkeä maali antaa Dallas Starsille 4-3 voiton Arizona Coyotesista

Dallas Stars ja Arizona Coyotes taistelivat tiistaina American Airlines Centerissä, ja Matt Duchene Dallas Stars Pelipaita teki Dallas Starsin voittomaalin jatkoajan 42. sekunnissa auttaakseen joukkuettaan voittamaan Arizona Coyotesin 4-3 ja saamaan neljännen perättäisen voittonsa.

Duchene sanoi ottelun jälkeen: “Vaikka pelasin luultavasti urani vähiten minuutteja (16:46 per peli), tunsin olevani energinen joka kerta, kun olin jäällä. 60 minuutin pelissä me vain väsytämme sinut, koska meillä on niin paljon taitoa ja vaivaa ja meillä on loistava joukkuepeli.”

Duchenen ja Seguinin lisäksi Dallasin maaleista vastasivat Esa Lindell ja Rup Hinz. Jake Ottinger torjui ottelussa 23 kertaa.

Dallasin valmentaja Peter DeBoer oli tyytyväinen joukkueensa esitykseen: “Näistä peleistä saa käsityksen joukkueesta ja siitä, miten se reagoi avainhetkillä. Emme luovuttaneet ja valmistauduimme joka kerta heti seuraavaan hyökkäykseen. Pidin siitä, miten reagoimme. 82 ottelun kaudella joutuu kaikenlaisiin tilanteisiin, mutta ne on käsiteltävä ja löydettävä keino saada pisteitä, ja niin me teimme.”

Katsotaanpa vielä pelin huippuhetket!

Pian ottelun alun jälkeen Arizonan Keller vei joukkueensa 1-0-johtoon laukomalla vasemman laidan alakulmasta. Tämän jälkeen Dallas Starsin Lindell tasoitti pelin 1-1:een laukauksella korkeasta alakulmasta, ja Hinzin ulosajo, kun toista erää oli jäljellä 9.32, auttoi Dallasin 2-1-johtoon.

Arizonan valmentaja Andrea Turini sanoi: “Meidän pitää saada mukavuutta epämukavissa tilanteissa.” NHL on hyvä liiga, jossa vastustajat ovat motivoituneita joka hetki. Meidän täytyy pysyä mukavina, kontrolloituna ja rauhallisena.”

Zucc tasoitti pelin ajassa 12.11 kolmannessa erässä, minkä jälkeen Krausen maali vei Arizonan 3-2-johtoon. Seguin antoi Dallasille toivoa, kun hän tasoitti 3-3:een, kun ottelua oli jäljellä 16.40. Lopulta Matt Duchene teki Dallas Starsin ratkaisumaalin jatkoajan 42. sekunnin kohdalla ja auttoi joukkuettaan voittamaan Arizona Coyotesin 4-3 ja saamaan neljännen perättäisen voittonsa.

Coyotesin maalivahti Karel Vemelka torjui ottelussa 32 kertaa. Lopulta se ei estänyt Starsin voittoa, joten onnittelut Dallas Starsille voitosta American Airlines Centerin puolustuksessa! Olkoon heidän jääkiekko pelipaidat halvalla aina kauneimmissa väreissä ja saakoon he aina hyviä tuloksia!