Penguins saada villi kortti osaksi pudotuspeleihin iso voitto Flyersista

Pittsburgh Penguinsin fanien ei kannata jättää väliin tätä jännittävää, nousujohteista ottelua heidän ja Philadelphia Flyersin välillä. Lopulta Pittsburgh Penguins varmisti paikkansa pudotuspeleissä 4-2-voitolla Flyersista ja jäi samalla pisteen päähän Florida Panthersista.

Penguinsin Evgeni Malkin ja Sidney Crosby antoivat kumpikin kaksi tärkeää syöttöpistettä joukkueelle, yhdessä Bryan Rustin kanssa, joka myös teki ottelussa varsin vakuuttavat 31 torjuntaa. Huomionarvoista on, että Kris Letang on pelannut Penguinsissa 1000 ottelua ja on Penguinsin oikea käsi. Pittsburgh Penguins Pelipaita pukeutuneet fanit ilmaisivat x innostuksen.

Rakell iski ensimmäisessä erässä ensimmäisenä, venyttämällä johtoaseman 1-0:aan ajassa 11.40. Tämän jälkeen Rakell lisäsi nopeasti johtoaseman 2-0:aan molempien joukkueiden keskinäisten hyökkäysten keskellä, jolloin vastustaja sai täyden paineen päälle. Toisessa erässä Rust onnistui tekemään 3-0 ja se oli melkoinen spektaakkeli. Kolmanteen erään siirryttäessä Deslauriers pelasi loistavasti ja teki 3-1 ja Philadelphia Flyers onnistui hakemaan pisteen takaisin. Kaksi viimeistä maalia iskivät Konecny ja Ryan Poling ja loppulukemat olivat 4-2 Penguinsin hyväksi. lasten NHL pelipaidat

Osapuolten välinen ilotulitus säilyi vahvana koko ottelun ajan ja vaikka Philadelphia Flyers oli tappiolla, se ei osoittanut väsymyksen merkkejä ja jatkoi pelaamista korkealla tasolla vastustajaansa vastaan pitäen mentaliteettinsa erittäin vakaana ja varsin opettavaisena.

Lopuksi onnittelut Penguinsille voitosta ja villin kortin saamisesta Stanley Cupin pudotuspeleihin, ja toivottavasti he pystyvät pelaamaan täydellä tehollaan ja pärjäävät hyvin loppuottelussa.