Pittsburgh Penguins voittaa Philadelphia Flyersin kotonaan, kaventaa eroa

Pittsburgh Penguins kukisti Philadelphia Flyersin 4-1 kotonaan maanantaina ja otti viidennen voittonsa seitsemästä viime ottelusta. Voitto kuroi myös umpeen joukkueiden välisen eron itäisen konferenssin Metropolitan-divisioonassa, sillä Penguins on nyt Flyersia jäljessä vain kaksi pistettä.

Penguins meni ottelun ensimmäisessä erässä 2-0-johtoon. Pittsburgh Penguins Pelipaita pukeutunut Rickard Rakell vei Penguinsin johtoon 45 sekuntia avauserän jälkeen, kun hän teki maalin vapaasta tilanteesta, ja Erik Karlsson lisäsi johtoaseman 2-0:aan, kun hän laukoi kaukolaukauksen oikealta laidalta ajassa 7.37.

Flyers sai toisessa erässä maalin takaisin, kun Owen Tippett teki vapaana olleesta tilaisuudesta tasoituksen 1-2. Penguins teki kuitenkin toisen erän loppupuolella jälleen maalin, kun Chad Ruhwedel laukoi korkeasta pelivälineestä ja lisäsi johtoaseman 3-1:een.

Evgeni Malkin sinetöi Penguinsin voiton kolmannessa erässä maalilla oikealta laidalta.

Voitto oli Penguinsille viides seitsemässä viime ottelussa, ja se kuroi eron Flyersiin umpeen. Penguinsin hyökkäysvoima oli esillä tässä ottelussa, sillä Rickard Rakell ja Evgeni Malkin saivat kukin maalin ja syöttöpisteen. Myös Penguinsin maalivahti Alex Nedeljkovic pelasi hyvin tehden 36 torjuntaa.

Flyers kärsi tappion tässä ottelussa lasten NHL pelipaidat halvalla, häviten viisi viimeisestä kuudesta ottelustaan. Flyersin puolustuspelaaminen kyseenalaistettiin tässä ottelussa, sillä se ei pelannut tarpeeksi hyvin jään kummassakaan päässä.