Vegas Golden Knights voittaa Edmonton Oilers pysyä edellä

Vuoden 2023 Stanley Cupin pudotuspelien läntisen konferenssin toisen kierroksen 3. ottelu pelattiin Rogers Placessa. Lopulta Vegas Golden Knights voitti Edmonton Oilersin 5-1 ja siirtyi ottelusarjassa 2-1-johtoon.

Edmonton Oilers Pelipaita pelannut Warren Foegele teki ensimmäisen pudotuspelimaalinsa alle kolmen minuutin pelin jälkeen ensimmäisessä erässä ja vei joukkueensa johtoon. Vegas Golden Knights vastasi kuitenkin nopeasti takaisin, kun Jonathan Marchessault Vegas Golden Knights Pelipaita teki maalin ajassa 4.44 ja yhden ajassa 19.09. Max Pacioretty teki maalin ja kaksi syöttöpistettä, jonka jälkeen Zach Whitecloudin Zach Whitecloud pelasi myös hyvin ja teki joukkueelleen toisen maalin pitäen johdon kasvussa.

Max Pacioretty teki kolmannen erän alussa jälleen maalin ja kasvatti Vegas Golden Knightsin johdon 4-1:een ajassa 12:03. Tämän jälkeen Edmonton Oilers yritti vielä paluuta, mutta vastustajan maalivahti piti tasaisesti pintansa neutralisoiden peräkkäiset Edmonton Oilersin hyökkäysuhat. Myös Vegas Golden Knightsin teräksinen puolustus toimi tässä vaiheessa hyvin pitäen Edmonton Oilersin poissa maalintekopaikoilta.

Lopulta Vegas Golden Knights pystyi näyttämään vahvuutensa voittamalla Edmonton Oilersin 5-1. Edmonton Oilersin seuraava ottelu on ohjelmassa tulevana keskiviikkona, jääkiekko pelipaidat halvalla joten sen on saatava itsensä kuntoon, jotta se voi kohdata vastustajansa voitosta, kun taas Vegas Golden Knights pyrkii jatkamaan vauhtia tästä voitosta ja pysymään kärjessä.