William Nylander tuplaa, Jones nollat, voittaa Kings lopettaa tappioputkensa

Toronto Maple Leafs päätti kolmen ottelun tappioputkensa 3-0-voitolla Los Angeles Kingsistä 3. tammikuuta 2024 Crypto.com Arenalla Anaheimissa, Kaliforniassa, Yhdysvalloissa.

Ottelussa pelasi kaksi Toronto Maple Leafsin tähteä, Nederlander ja Martin Jones. Nederlander teki kaksi maalia, joista yksi tyhjään maaliin, ja teki kauden 50. pisteensä, jolloin hänestä tuli Toronto Maple Leafsin historian neljäs pelaaja, joka on saanut 50 pistettä vain 35 ottelussa. Maalivahtina Jones toimitti työnsulun auttaakseen Toronto Maple Leafsin voittoon.

Sinisessä Toronto Maple Leafs Pelipaita pelannut Toronto Maple Leafs otti aloitteen ottelun alusta lähtien ja siirtyi johtoon toisessa erässä. Tuolloin Nederland sai syöttöpisteen joukkuetoveriltaan maalin eteen ja laukoi one-timer-maalin, jolla Toronto Maple Leafs siirtyi 1-0-johtoon.

Kolmannessa erässä Toronto Maple Leafs jatkoi johtonsa kasvattamista. Silloin William Nylander, nro 88 Maple Leafs -paidassa, sai syötön joukkuetoveriltaan rangaistusaitiossa ja rikkoi maalin rystylyönnillä lisäten johdon 2-0:aan.

Neljännessä erässä Toronto Maple Leafs piti johtoaseman loppuun asti. Ottelun päätteeksi Toronto Maple Leafs oli voitokas, sillä se voitti Kingsin 3-0.

Tämä voitto merkitsi Toronto Maple Leafsille paljon. Sitä ennen Toronto Maple Leafs oli kärsinyt kolme peräkkäistä tappiota ja oli demoralisoitunut. Tämän voiton ansiosta Leafs pääsi takaisin voittokantaan ja vahvisti joukkueen moraalia.

William Nylander oli suurin tekijä tässä pelissä. Hän ei ainoastaan tehnyt kahta tärkeää maalia, vaan antoi myös useita tärkeitä syöttöjä joukkuetovereilleen. Jonesille merkittiin myös työnsulku. Hän teki useita torjuntoja vastustajien laukauksiin koko ottelun ajan ja auttoi Toronto Maple Leafsin 0 shutout-voittoon.

Tämä voitto lupaa hyvää Toronto Maple Leafsille. Toronto Maple Leafs nhl pelipaidat halvalla on edelleen pudotuspelien kynnyksellä ja sen on jatkettava hyvää muotoaan saadakseen lisää voittoja päästäkseen pudotuspeleihin.